Mirror Cocktail Bar z Bratislavy si z prestižní Spirited Awards® odnáší pozice mezi nejlepšími bary světa

Mirror Cocktail Bar z Bratislavy si z prestižní Spirited Awards® odnáší pozice mezi nejlepšími bary světa

Redakce Redakce foto: se svolením Mirror Cocktail Baru

Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou špičku.

Ocenění Spirited Awards®, které bylo založeno v roce 2007 s cílem ocenit to nejlepší v nápojovém průmyslu, se postupem času stalo jedním z nejprestižnějších mezinárodních ocenění. Letos tedy už 18. ročník oslavuje jednotlivce, produkty, podniky, média a osobnosti z celého světa, jež nadále inspirují globální koktejlovou komunitu. Nadace Tales of The Cocktail bude slavnostně udělovat ceny Spirited Awards® během konference Tales of the Cocktail® (TOTC), která se bude konat v New Orleans ve dnech 21. - 26. července 2024.

Bratislavský Mirror Cocktail Bar posledních několik let pomáhá budovat barovou komunitu na Slovensku i v České republice, tvoří progresivní koncepty a to včetně gastronomické akce Mirror Hospitality Expo, jejíž druhý ročník se uskuteční už začátkem května letošního roku. Tohoto baru a jeho vůdčích osobností Stanislava Harciníka a Petra Marcina si všímají i lídři světového nápojového průmyslu, a díky tomu se Mirror bar v umísťuje v rámci prestižních světových žebříčků.

Podle letošních Spirited Awards® tedy Mirror Cocktail Bar patří mezi TOP 10 ve skupinách Best International Bar Team – Europe a Best International Hotel Bar – Europe.

„Ocenění Spirited Awards má pro náš obor zásadní význam, a to nejen jako ocenění, ale také jako významné uznání tvrdé práce a úsilí každého regionálního držitele ocenění Top 10, které ho nakonec motivuje k dosažení vyšších cílů," uvedla Symphony Loo, spolupředsedkyně Spirited Awards Asia Pacific.

Seznam všech barů letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees najdete ZDE.

Zdroj: Tales of The Cocktail Foundation

Ako môže vyzerať podujatie, kde sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? V piatok 10. a v sobotu 11. mája sa otvoria brány bratislavskej Novej Cvernovky, kde sa už po...
20 ostrovních restaurací bylo nově oceněno tzv. „Bibem“ za nabídku kvalitní a cenově výhodné kuchyně.
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot dostaly nové obaly, které lépe odrážejí to, jak značka přemýšlí o své kávě.
Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.