Portfolio Premier Wines & Spirits se rozrůstá o nové argentinské vinařství Bodega Séptima

Portfolio Premier Wines & Spirits se rozrůstá o nové argentinské vinařství Bodega Séptima

Redakce Redakce foto: se svolením Bodega Séptima

Na český trh se tak dostává argentinský vinný dům Bodega Séptima, ochutnejte jeho nabídku. Vína vyráběná z hroznů z vlastních vinic dosahují díky evropským vinařským zkušenostem prvotřídní kvality.

Historie tohoto moderního vinařství sahá do roku 2001, kdy bylo založeno na úpatí And v divoké a vášnivé Argentině. Vína vyráběná z hroznů z vlastních vinic dosahují díky evropským vinařským zkušenostem prvotřídní kvality a potěší každý mlsný jazyk. V nabídce Premier Wines & Spirits naleznete 6 druhů vín argentinské značky Bodega Séptima.

Obra Malbec Bodega Séptima 2020 má červenou barvu s fialovými odlesky. Jeho intenzivní vůně vás přenese do voňavého lesa, omámí vás ostružiny a lesní jahody, v pozadí pak ucítíte třešně, černé koření a jemné stopy dřeva. Chuť je hedvábná, jemně kořenitá s výraznou ovocnou notou.

Malbec Bodega Séptima 2020 je další ze série červených vín jihoamerického vinařství. Jeho tmavě rubínová barva s fialovými odlesky, vůně peckového ovoce doplněného květinovými a kořeněnými tóny a středně plná ovocitá chuť se skvěle hodí k masu, a i obyčejný večer pozvedne na neobyčejný okamžik.

Gran Reserva Bodega Séptima 2018 je bohaté, intenzivní červené víno s fialovými odlesky. Ve vůni ucítíte pepř, muškátový oříšek, švestky a červené ovoce. Na jazyku vás pohladí jemně kořeněné tóny, které odrážejí zrání v dubovém sudu, a spolu s vyváženou kyselinkou dotvářejí harmonii a šťavnatost.

Cabernet Sauvignon Bodega Séptima 2019 vás okouzlí rubínovou barvou. V nose vás zašimrá černé koření, lesní ovoce, švestky a černý rybíz s nádechem černého čaje a skořice. Na chuti vás zaujmou středně plné, ovocité tóny.

Chardonnay Bodega Séptima 2021 se světležlutou barvou vás přenese do Argentiny. Sklenka tohoto vína vás potěší ananasem a mangem, které ucítíte ve vůni, a citrusovými plody, jež osvěží v ústech.

Sauvignon Blanc Bodega Séptima 2020 je slámově žluté víno s bohatou a intenzivní vůní, ze které ucítíte ananas a mučenku doplněné květinovými tóny. Středně plná osvěžující chuť vás zaujme svým specifickým aromatem plným exotických plodů a květin.

Vína z vinařství Bodega Séptima můžete nově pořídit na webu společnosti Premier Wines & Spirits.

Zdroj: Tisková zpráva Premier Wines & Spirits

Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.
Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z Česka, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S. Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich...
Nepřehlédnutelná proměna obalů, v nichž káva míří za zákazníky, a také rozhodnutí podělit se o cenné know-how v unikátním online kurzu Kavárenská akademie. Právě tyto dárky provázejí aktuální 10....
Restaurace Triton zve na vzrušující cestu časem a v rámci jarního menu představuje s největší pravděpodobností první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence.