Kouzlo jednoduchosti. Jaké drinky si letos v létě namícháte?

Kouzlo jednoduchosti. Jaké drinky si letos v létě namícháte?

Redakce Redakce foto: Filip Obr, Eva Hůlová

Trendem je připravit sofistikované drinky a komplikovanější ingredience předem tak, aby mohli barmani věnovat více času a pozornosti samotnému hostovi.

Jednoduchost hýbe aktuálními trendy a odráží se i v barmanském světě. Souvisí to nejen s nedostatkem barového personálu, ale i s posunem k servírování jiných typů drinků.

Jednoduché a originální drinky. To je to, co momentálně poutá velkou pozornost a zájem. Právě v jednoduchém drinku vynikne samotná dokonalost ROKU Ginu. Konzument si navíc začne více všímat jindy přehlížených detailů, kterými jsou například led a způsob sestavení drinku. Přitom právě ony rozhodují o tom, zda během lahodného vychutnávání vyhodnotíme servírovaný drink jako dobrý nebo vynikající.

„Skuteční znalci, kteří touží po dokonalém zážitku, ocení také servírování jednoduchých drinků na ručně nasekaném ledě, který ještě o něco více umocní gurmánský zážitek z perfektně namíchaného drinku.  A právě mistrovská a precizní práce s ledem je jedním z poznávacích znaků společnosti Beam Suntory, odkud řemeslný ROKU Gin pochází,“ dodává Peter Bobula, Brand Ambassador společnosti Stock Plzeň-Božkov.

Nadčasový design lahve s hexagonálním tvarem symbolizuje šest japonských botanicals, které jsou využité pro výrobu ROKU Ginu, což mu dodává unikátnost. Ingredience prostupují celým rokem. Jaro symbolizují květy a lístky sakury, léto čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim pepř Sansho a zima citrusy Yuzu, jejichž kůra vnáší do Roku Ginu svěží citrusový nádech.

Zdroj: Tisková zpráva Stock Plzeň-Božkov

Již brzy 80ti letý béčkový herec Danny Trejo expanduje se svými populárními restauracemi do Evropy, první se usadila na Portobello Road v Londýně.
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.
Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z Česka, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S. Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich...
Nepřehlédnutelná proměna obalů, v nichž káva míří za zákazníky, a také rozhodnutí podělit se o cenné know-how v unikátním online kurzu Kavárenská akademie. Právě tyto dárky provázejí aktuální 10....
Restaurace Triton zve na vzrušující cestu časem a v rámci jarního menu představuje s největší pravděpodobností první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence.
Jeden z lídrů pražské barové scény Black Angel’s bar, který se nachází na legendární adrese na okraji Staroměstského náměstí, představuje gastronomickou novinku.
Řadu třinácti vín vybrala pro jeho zákazníky senior nákupčí společnosti BILLA a zároveň zkušená someliérka Eva Svobodová. Sol Vineus slaví od uvedení na trh úspěch, když za prvních 14 dní prodeje si...