Královská nabídka kuřecího. Fastfoodový řetězec oslavuje 70 let královny Alžběty na trůnu

Královská nabídka kuřecího. Fastfoodový řetězec oslavuje 70 let královny Alžběty na trůnu

Redakce Redakce foto: se svolením KFC

Soutěž o nejlepší dezert, pouliční oslava Big Julilee Lunch, koncert Eltona Johna a další atrakce. Královna Alžběta na začátku června oficiálně oslaví 70 let na trůnu. Co si u té příležitosti dát pořádnou porci kuřecího masa?

Máte v plánu si zaletět do Londýna na některou z mnoha akcí, které se ve Spojeném království konají v souvislosti s platinovým jubileem královny Alžběty II.? Zatím jenom zpovzdálí sledujeme, jak se Londýn připravuje na velkolepé oslavy královnina rekordního výročí 70 let na trůnu. Ano, skutečně se jedná o úctyhodný rekord.

Na oslavu historického milníku panovnice jsou na začátku června naplánovány čtyři dny akcí, včetně narozeninového průvodu plného královské okázalosti, bohoslužby díkůvzdání v Katedrále svatého Pavla a dne dostihů plnokrevníků, po němž bude následovat tzv. platinová party v paláci. Kromě toho se budou konat pouliční oslavy a velké jubilejní obědy po celé zemi, i mimo ni.

Její Veličenstvo tedy v nadcházejících dnech nepochybně čeká spousta dobrot. A možná si nakonec pochutná i na hamburgeru Coronation Chicken Tower Burger, který na její počest vytvořilo KFC.

Limitka Coronation Chicken Tower Burger už míří do vybraných poboček KFC a k dostání bude pouze v průběhu jednoho jediného týdne. Selekce je to prý doslova královská. Novinka, kterou prý připravili specialisti na smažená kuřata, se skládá ze 100% prsních řízků Original Recipe, sýra, křupavého salátu, zbrusu nové krémové korunovační majonézy, to vše zabalené v opečené sezamové housce a korunované houstičkou hashbrown.

Tato královská hostina samozřejmě vyžaduje i královské umístění. Proto bude Coronation Chicken Tower Burger k dostání exkluzivně v 11 restauracích KFC po celé Velké Británii, které se nacházejí v královských čtvrtích nebo se klaní monarchii.

Burger bude k dostání za cenu 5,49 libry na pobočce a za 6,99 libry prostřednictvím služby Deliveroo. Zakoupit si ho můžete od 30. května do 5. června nebo do vyprodání zásob.

Zde je 11 míst, která nabídnou královskou hostinu

Ballyhackmore, Belfast

South Charlotte Street, Edinburgh

Clarence Street, Kingston

Bridge Avenue, Maidenhead

Queen Street, Newton Abbot

Queens Street, Cardiff

Queens Road, Sheffield

Gloucester Road, South Kensington

The Fountain Business Park, Tunbridge Wells

Alwood Road, Weoley Castle, Birmingham

Dedworth Road, Windsor

 

Už si pro něj letíte?

 

Královna Alžběta II. je momentálně nejdéle vládnoucím žijícím monarchou na světě a jen dva roky jí zbývají k překonání rekordu Ludvíka XIV., který vládl neuvěřitelných 72 let a 110 dní. S tímto kuřecím by to třeba mohla zvládnout.

Zdroj: mashed.com

Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.
Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z Česka, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S. Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich...
Nepřehlédnutelná proměna obalů, v nichž káva míří za zákazníky, a také rozhodnutí podělit se o cenné know-how v unikátním online kurzu Kavárenská akademie. Právě tyto dárky provázejí aktuální 10....
Restaurace Triton zve na vzrušující cestu časem a v rámci jarního menu představuje s největší pravděpodobností první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence.