Kari za 50 000 liber? U Johnnyho Deppa není problém!

Kari za 50 000 liber? U Johnnyho Deppa není problém!

Redakce Redakce foto: Harald Krichel

Dělá se to takto: jdete oslavit výhru v soudním procesu, tak si s sebou vezmete pár přátel a platební kartu. Radši bez limitu. Co kdyby se to zvrhlo, a vy za to kari v podniku necháte 50 000 liber?

Restaurace mají mnohokrát na zdech fotky VIP osobností, které je v minulosti navštívily. A čím bizarnější, tím lepší. Podnik Varanasi v britském Birminghamu se nyní může pyšnit právě takovými. Johnny Depp pózuje na fotkách s personálem poté, co přišel na slavnostní večeři s přáteli a zaplatil účet za kari a drinky ve výši 50 000 liber.

„Včera večer se k nám na večeři připojil člověk, o kterém se momentálně mluví nejvíc na světě! Měli jsme to největší potěšení být v přítomnosti Johnnyho Deppa a Jeffa Becka! Jaký úžasný zážitek! Pouze v restauraci Varanasi!" píše se v příspěvku na Instagramu, který restaurace publikovala po návštěvě spolu s řadou fotografií.

V doprovodu britského hudebníka a geniálního kytaristy Jeffa Becka a asi dvaceti přátel si Depp pro tuto příležitost pronajal celou restauraci na birminghamské Broad Street. Ano, slavilo se Deppovo vítězství po masivně medializované žalobě pro pomluvu proti jeho bývalé manželce Amber Heard.

Večírek se konal v privátním salonku s názvem Siddhartha Lounge, kde se podávaly předkrmy jako šiškebab, kuřecí tikka, zeleninové samosy a královské krevety servírované na talířích se suchým ledem. Mezi hlavní jídla speciálně sestaveného banketového menu patřily kuřecí tikka massala, jehněčí karahi, panner tikka massala, královská krevetová bhuna, selekce rýže a chleba. Jako dezert se podávala panna cotta a vanilkové cheesecaky.

Podle očitých svědků si to Depp v pronajatém v podniku pro 400 osob užíval, objímal a povídal si s personálem. Později uvedl, že mu jídlo tak chutnalo, že po zhruba tříhodinovém pobytu a setkání s přáteli a rodinou manažera odešel s taškou plnou dalšího jídla s sebou.

Depp také údajně řekl generálnímu manažerovi Mohammedu Hussainovi, že to bylo nejlepší kari, jaké kdy jedl, neměl žádné hvězdné manýry ani nic proti placení účtu a při odchodu prý navíc nechal velké spropitné.

Zdroj: finedininglovers.com

Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.
Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z Česka, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S. Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich...
Nepřehlédnutelná proměna obalů, v nichž káva míří za zákazníky, a také rozhodnutí podělit se o cenné know-how v unikátním online kurzu Kavárenská akademie. Právě tyto dárky provázejí aktuální 10....
Restaurace Triton zve na vzrušující cestu časem a v rámci jarního menu představuje s největší pravděpodobností první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence.