Serena Williamsová a Jake Gyllenhaal v reklamě na vegan vejce. Jak se to dělá?

Serena Williamsová a Jake Gyllenhaal v reklamě na vegan vejce. Jak se to dělá?

Redakce Redakce foto: se svolením Eat Just

Značka Eat Just, což je lídr v oblasti potravinářských technologií, má novou reklamní kampaň na JUST Eggs, v níž vystupují tenisová superstar Serena Williamsová a herec Jake Gyllenhaal. Mimochodem, oba jsou investory značky.

Reklamy se budou vysílat na amerických velkých trzích typu Chicago, Los Angeles a New York, a jsou součástí velké kampaně, která bude zahrnovat billboardy a rozsáhlou propagaci na sociálních sítích.

Reklamy, které si mají tak trochu utahovat ze životního stylu těch nejslavnějších celebrit, namluvil herec JB Smoove a ukazují Serenu a Jakeho v různých prostředích. Williamsová je obklopena odborníky, kteří jí krok za krokem pečlivě plánují den a připravují dokonalý sendvič právě z JUST Egg, zatímco Gyllenhaal si před pokračováním v exotickém tréninku připravuje míchaná vejce z JUST Egg. Cílem reklam je ukázat, že každý, ať už je slavný nebo ne, si může vychutnat chuť a nutriční výhody rostlinných vajec této značky, která mají nulový obsah cholesterolu a o 69 % méně tuku než běžná vejce.

Reklamy se objeví také v TV a na sociálních sítích, společnost instaluje billboardy v cílových místech. Kampaň startuje v době, kdy značka JUST Egg pokračuje ve výrazném růstu. Od letošního dubna totiž společnost dle dostupných informací prodala ekvivalent až 250 milionů slepičích vajec. Její produkty jsou dostupné ve 44 000 maloobchodních prodejnách a 2 200 stravovacích zařízeních. Ještě letos plánuje značka vstoupit na evropský trh.

„Prozradím vám tajemství, ve své kuchyni vlastně nemám žádného vědce. Není to tam zase tak vzrušující. Ale mám tam JUST Egg," řekla Serena Williamsová. „Jím, abych žila, takže JUST Egg mi pomáhá cítit se lépe a podávat lepší výkony. Mimo to je taky chuťově skvělé. Myslím, že moje rodina ani nevnímá rozdíl mezi JUST Egg a slepičími vejci."

Od června JUST Egg spolupracuje s ambasadory značky a tvůrci na různých platformách při přípravě receptů a šíření povědomí o brandu. „Jsem nadšený, že budu spolupracovat se společností JUST Egg," komentoval Jake Gyllenhaal. „Kvůli svému zdraví jím více rostlinné stravy a díky JUST Egg je to snadnější a chutnější. A upřímně, kdo by odmítl vyprávění JB Smoovea?"

Zdroj: vegconomist.com

Jeden z lídrů pražské barové scény Black Angel’s bar, který se nachází na legendární adrese na okraji Staroměstského náměstí, představuje gastronomickou novinku.
Řadu třinácti vín vybrala pro jeho zákazníky senior nákupčí společnosti BILLA a zároveň zkušená someliérka Eva Svobodová. Sol Vineus slaví od uvedení na trh úspěch, když za prvních 14 dní prodeje si...
Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt? Nenechte se zaskočit dospělými koledníky a kromě obarvených...
Tři, dvě i jedna hvězda se odevzdávaly před několika málo dny u příležitosti udílení prestižních ocenění Michelin Guide ve Francii. Nechyběly ani zelené hvězdy, které restaurace dostávají za...
Špičkovou gastronomickou událost, evropské finále Bocuse d´Or, která se konalo 19. a 20. března v norském Trondheimu, zakončilo vyhlášení deseti nejlepších postupujících evropských týmů, mezi které...
Hit posledních let - všemi milovaný medvědí česnek se v nejbližších dnech vrátí na menu populární pražské La Verandy. Jak bude vypadat menu?
Přihlásit se je možné až do 20. března 2024. Národní finále se uskuteční 14. dubna a na vítěze pak čeká pozvánka na mezinárodní kolo v Portu i s letenkou a ubytováním. To se uskuteční mezi 19. a 22....
Hotel Hilton Prague tak ukazuje, že i prestižní hotely mohou být součástí pozitivních a udržitelných trendů v gastronomii.
Nová ochucená Becherovka je založena na perfektně vyvážené kombinaci šťavnatého pomeranče se špetkou štiplavého zázvoru a jemnou chutí bylin. Nižší procento alkoholu z likéru dělá perfektní volbu...