Nealkoholický aperitiv Nochino Ruby Bitter & Sweet nově na českém trhu

Nealkoholický aperitiv Nochino Ruby Bitter & Sweet nově na českém trhu

Redakce Redakce foto: se svolením Vikeza Gastro

VIKEZA Gastro uvádí nově na český trh nealko variantu aperitivu Nochino Ruby ze Slovenska pro všechny, kdo si chtějí užít léto i skvělý drink, ovšem s 0 % promile.

Chuť tohoto nového likéru je příjemně sladká a ladí s vůní, jak se od likéru očekává. Nejprve se objevuje zemité granátové jablko a lesní plody. Kořenitost na jazyku je zastoupena jemnou vanilkou a skořicí. Zajímavá je také lahodná hořkost, která připomíná hořkost grapefruitu nebo citronové kůry. Tento komplexní nealkoholický likér doplňuje příjemná kyselost, která je v dokonalé harmonii s převládající sladkostí.

Závěr je překvapivě dlouhý, na jazyku zůstává sladký ovocný pocit s jemným kořeněným podtónem. Hořká a zemitá chuť granátového jablka zůstává v dochuti poměrně dlouho.

Nochino představuje fascinující kombinaci chutí v nealkoholické verzi. Takový netradiční likér dokáže barovou kulturu pořádně převrátit naruby.

Možnosti přípravy nápojů s nealkoholickým likérem Nochino

S tonikem nebo sodovou

Nochino se dobře kombinuje s tonikem nebo sodovou. Tonik může zvýraznit hořkosladké tóny, do popředí se dostanou lesní plody, skořice a zemité tóny granátového jablka.

Plátek limetky nebo několik kapek citrusové šťávy může nápoj ještě více oživit a osvěžit. Nebojte se přidat ani šalvěj!

Varianta koktejlu Garibaldi

Zkombinujte likér Nochino s čerstvou pomerančovou šťávou nebo se směsí pomeranče a grapefruitu nebo jen s grapefruitovou šťávou a vytvořte neodolatelnou nealkoholickou verzi klasického italského aperitivu Garibaldi. Stačí ozdobit a je k nerozeznání od originálu. Chuť ani zážitek nebudou ošizeni!

Pro koho je určen nealkoholický aperitiv Nochino?

- pro abstinenty

- pro řidiče

- pro ty, kteří rádi zkoušejí nové věci

- pro všechny, kteří si chtějí užít letní večer s chutí, ale bez alkoholu

- pro moderní barmany a majitele restaurací, kteří chtějí svým zákazníkům nabídnout zážitek bez alkoholu.

Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.
Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z Česka, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S. Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich...
Nepřehlédnutelná proměna obalů, v nichž káva míří za zákazníky, a také rozhodnutí podělit se o cenné know-how v unikátním online kurzu Kavárenská akademie. Právě tyto dárky provázejí aktuální 10....
Restaurace Triton zve na vzrušující cestu časem a v rámci jarního menu představuje s největší pravděpodobností první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence.