Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness je oslavou kreativity a sounáležitosti

Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness je oslavou kreativity a sounáležitosti

Redakce Redakce foto: se svolením Pernod-Ricard

Absolut představuje novinku ze své každoroční limitované edice lahví. Odráží hodnoty značky, která věří, že když se lidé spojí, mohou se dít neuvěřitelné věci.

Prémiová vodka Absolut, vyráběná v Åhusu v jižním Švédsku, jež se pyšní více než 500letou tradicí výroby vodky, byla poprvé uvedena na trh v roce 1979 v USA. Proslulá hravostí a kreativitou, stejně jako svými unikátními návrhy ve svých speciálních a limitovaných edicích, dnes je Absolut synonymem umění, kultury a nočního života.

Jedinečný design nové láhve Absolut Spirit of Togetherness umocňuje její ikonický tvar a připomíná tkaninu tvořenou ze skleněných vláken. Kreativita, kvalita a pospolitost promítnutá do jednoho hladce utkaného obalu, naplněného vodkou Absolut Original se svou jemnou a plnou chutí s charakteristickými stopami čerstvého obilí. Právě proplétaná vlákna jsou symbolem toho, že všechny životy jsou protkané a pokud se lidé spojí, vzniknou nová a silnější pouta. Neboť teprve společnou prací a vzájemnou podporou se každý z nás může stát součástí něčeho většího, pevnějšího a nepomíjejícího. Stejně jako skleněná vlákna jsme i my všichni nedílnou součástí komunity, která dokáže malými zásahy společně měnit svět. Zpracování limitované edice je harmonií tradičního švédského řemesla a progresivního designu, jehož vzor je tím nejvěrnějším symbolem rozmanitých vláken našeho světa, mísících se v jeden celek a unikátní strukturu.

„Naším cílem je s každou další láhví pomáhat vyprávět příběh značky Absolut, oživovat naše zásady a Absolut Spirit of Togetherness do tohoto principu dokonale zapadá. Ať už mícháme nápoje nebo perspektivy, vytváříme nové a vzrušující koncepty a vzory, schopnost prezentovat tyto hodnoty je klíčová – od umění, umělců a aktivistů v 80. letech až po naši trvalou a dlouhodobou podporu LGBTQ+ komunity. Pevně věříme, že svět je lepším místem, když se navzájem propojujeme a posilujeme. Právě o tomto duchu sounáležitosti je nová láhev z limitované edice," říká Elin Furelid, ředitelka portfolia a inovací Absolut.

Nejnovější láhev Absolut Spirit of Togetherness navazuje na speciální edici Absolut Voices, jež byla svou zářivě modrou láhví s unikátním designem šířících se zvukových vln připomínkou spojených hlasů lidí ze všech koutů planety, které by měly být slyšet na cestě za otevřenějším světem. Absolut Spirit of Togetherness byla vytvořena ve spolupráci s dlouholetou designovou agenturou The Absolut Company, Brand Union Stockholm a ve spolupráci se sklárnami Ardagh Glasse v Limmared v jižním Švédsku.

Zdroj: Tisková zpráva JAN BECHER – PERNOD RICARD

Tři, dvě i jedna hvězda se odevzdávaly před několika málo dny u příležitosti udílení prestižních ocenění Michelin Guide ve Francii. Nechyběly ani zelené hvězdy, které restaurace dostávají za...
Špičkovou gastronomickou událost, evropské finále Bocuse d´Or, která se konalo 19. a 20. března v norském Trondheimu, zakončilo vyhlášení deseti nejlepších postupujících evropských týmů, mezi které...
Hit posledních let - všemi milovaný medvědí česnek se v nejbližších dnech vrátí na menu populární pražské La Verandy. Jak bude vypadat menu?
Přihlásit se je možné až do 20. března 2024. Národní finále se uskuteční 14. dubna a na vítěze pak čeká pozvánka na mezinárodní kolo v Portu i s letenkou a ubytováním. To se uskuteční mezi 19. a 22....
Hotel Hilton Prague tak ukazuje, že i prestižní hotely mohou být součástí pozitivních a udržitelných trendů v gastronomii.
Nová ochucená Becherovka je založena na perfektně vyvážené kombinaci šťavnatého pomeranče se špetkou štiplavého zázvoru a jemnou chutí bylin. Nižší procento alkoholu z likéru dělá perfektní volbu...
Šéfkuchař restaurace The Artisan v pražského hotelu Marriott obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“ v kategorii Marriott Premium Hotels. Toto významné ocenění získal na nedávné konferenci EMEA...
Dohoda umožní skupině Accor převzít řízení hotelu The Mozart Prague. Po rozsáhlé renovaci se vyhlášený hotel The Mozart Prague připojí k prestižní značce Sofitel Legend.
Exkurzi ve špičkové chicagské restauraci měli možnost zažít studenti třídy Commercial Foods.