Ještě dnes se můžete přihlásit do soutěže s Flor de Caña a vyhrát 10 tisíc amerických dolarů

Ještě dnes se můžete přihlásit do soutěže s Flor de Caña a vyhrát 10 tisíc amerických dolarů

Redakce Redakce foto: Visitchef.com

Flor de Caña, proslulý rum z Nikaraguy, se těší celosvětové oblibě. Jeho milovníci z oboru se nyní mohou zúčastnit soutěže, během které budou mít jedinečnou příležitost: zaregistrovat do konce léta svůj signature koktejl s tímto rumem a získat tak šanci vyhrát úžasnou cenu.  

Pokud jste barmanem a máte slabost pro rum Flor de Caña, je tato soutěž tím pravým pro vás. Soutěžící v této soutěži totiž mají možnost registrovat do 1. 9. jeden ze svých nejlepších koktejlů, který obsahuje právě Flor de Cañu a zúčastnit se tak soutěže o nejlepší udržitelný drink.

Všechny přihlášky musí být podány profesionály s odborným zázemím v oboru, neboť drink se musí v „domovském“ baru každého soutěžícího po dobu minimálně jednoho měsíce nabízet a náležitě i propagovat na sociálních sítích. Každý také může registrovat pouze jeden koktejl. Mezi další podmínky patří například trvalé bydliště v ČR nebo schopnost plynně se dohovořit anglicky.

Angličtina se vám totiž bude hodit v případě, že vás globální komise vybere do lokálního finále. Pokud totiž zvítězíte i v tomto kole (kde budete kromě původního drinku představovat ještě druhý drink), získáte 20 000 Kč a dvě letenky do Nikaraguy, kde se bude konat globální finále. Globální vítěz získá 10 tisíc amerických dolarů.

Soutěžní koktejl musí obsahovat Flor de Caña Rum 12 years (minimálně 45 ml) a maximálně 5 dalších ingrediencí (a to včetně garnishe). Jeho příprava nesmí zabrat více než 7 minut a samozřejmostí jsou fair trade certifikované ingredience. Servírování je čistě na fantazii soutěžícího.

Kompletní pravidla a bližší informace o podmínkách soutěže můžete nalézt na https://www.flordecanachallenge.com/terms-and-conditions. A pokud si nejste čímkoli jistí, můžete se také obrátit na lokálního Brand Ambassadora značky Flor de Caña, Pavla Weisse z Premier Wines & Spirits (tel: +420 731 730 622, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Zdroj: Tisková zpráva Premier Wines & Spirits

Ako môže vyzerať podujatie, kde sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? V piatok 10. a v sobotu 11. mája sa otvoria brány bratislavskej Novej Cvernovky, kde sa už po...
20 ostrovních restaurací bylo nově oceněno tzv. „Bibem“ za nabídku kvalitní a cenově výhodné kuchyně.
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot dostaly nové obaly, které lépe odrážejí to, jak značka přemýšlí o své kávě.
Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.