Fever-Tree rozšířila nabídku o nové zázvorové pivo. Blood Orange Ginger Beer má skvělý balanc a pikantní chutě

Fever-Tree rozšířila nabídku o nové zázvorové pivo. Blood Orange Ginger Beer má skvělý balanc a pikantní chutě

Redakce Redakce foto: se svolením Ultra Premium Brands

Krvavé pomeranče pro tento mixer pocházejí z Itálie, jsou dokonale vyzrálé, sklízené od prosince do března, aby získaly svou charakteristickou červenou barvu a osobitou sladkost.

Prémiová značka nealkoholických mixerů, Fever-Tree, představila novinku - zázvorové pivo vyrobené ze tří druhů zázvoru z Cochinu, Nigérie a Pobřeží slonoviny, smíchané s pikantní chutí červených pomerančů z Itálie. Právě pomeranče dodávají tomuto ochucenému zázvorovému pivu jasnou a dobře zakulacenou chuť se šťavnatým závěrem, který přináší úžasnou rovnováhu.

Blood Orange Ginger Beer není nijak zvlášť sladké zázvorové pivo a je speciálně vyrobeno pro míchání s vodkou, rumem nebo tequilou, stejně tak lahodné je i při samostatné konzumaci jako čistý nealkoholický nápoj. Navíc, protože je slazeno ovocnými cukry, se může tento mixer pochlubit o 57 procent méně kaloriemi než Fever Tree Ginger Beer.

Značka Fever-Tree byla průkopníkem kategorie prémiových mixerů. Vše začalo v roce 2003, kdy se potkali její budoucí spolumajitelé, Charles Rolls a Tim Warrilow. Velmi rychle se shodli, že tonik a širší kategorie prémiových nealkoholických mixerů potřebují prémiovou nabídku, která by míchaným nápojům vrátila patřičnou kvalitu. A rozhodli se takový produkt vyrobit. Jejich zcela odlišný pohled na věc, který se zakládá především na kvalitních surovinách, znamenal, že i cesta k finálnímu produktu se ubírala úplně jiným směrem.

Aby našli ty nejkvalitnější ingredience, Charles a Tim se nejdřív ponořili do historických knih a následně na patnáctiměsíční cestu po odlehlých částech světa. V roce 2005 uvedli na trh svůj první produkt, Premium Indian Tonic Water. Od té doby představili řadu dalších, všechny z nich se ale drží původních hodnot - mimořádná kvalita a 100% přírodní složení, žádná přidaná umělá barviva, sladidla či konzervanty.

Značku Fever-Tree na český trh dodává společnost Ultra Premium Brands.

Zdroj: Fever-Tree a Ultra Premium Brands

Ako môže vyzerať podujatie, kde sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? V piatok 10. a v sobotu 11. mája sa otvoria brány bratislavskej Novej Cvernovky, kde sa už po...
20 ostrovních restaurací bylo nově oceněno tzv. „Bibem“ za nabídku kvalitní a cenově výhodné kuchyně.
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot dostaly nové obaly, které lépe odrážejí to, jak značka přemýšlí o své kávě.
Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.