Šéfkuchař David Rejhon v Marriotu v prosinci naváže na úspěšné brunche s farmáři

Šéfkuchař David Rejhon v Marriotu v prosinci naváže na úspěšné brunche s farmáři

Redakce Redakce foto: se svolením The Artisan

Během celého prosince a také kolem Vánoc čekají na hosty hotelu Prague Marriott a restaurace The Artisan nabité brunche s lokálními produkty, slavnostní večeře i party na konci roku.

Šéfkuchař David Rejhon se svým týmem pro hosty podniku The Artisan, který sídlí v hotelu Prague Marriott, přichystal celkem pět tematicky laděných brunchů o více než 45 chodech. Advent odstartuje Mikulášský brunch (3. 12.), který přivátá nejen samotného Mikuláše, ale také čerta s andělem se sladkou nadílkou pro ty nejmenší. Následovat budou Punčový (9. 12.) a Perníčkový (10. 12.) brunch, v rámci kterých bude možné ochutnat výběr těch nejlepších místních punčů a ozdobit si perníčky. Nebude chybět ani sobotní hostina s domácím vaječňákem (16. 12.) a jako poslední se představí sváteční český kapr z farmy Dolní Chabry (17. 12.).

Ti, co nestihnou adventní brunche, mohou dorazit během prvního a druhého svátku vánočního, tedy 25. a 26. prosince, na vánoční hostinu, která dle tradice nabídne smaženého kapra s bramborovým salátem, pražskou šunku či pečeného krocana. Tento rok bude navíc obohacena i kachními a husími specialitami.  

Vánoční cukroví, včetně domácího trdelníku, budou přichystány rovněž v The Artisan stánku. Navíc místní cukráři upečou velkou perníkovou chaloupku, která bude stejně jako každý rok umístěna před šestimetrovým vánočním stromem v lobby Marriottu. Ten patří mezi tradiční vyhledávanou dominantu hotelu, která v letošním roce poprvé nabídne také unikátní průchozí bránu ideální k pořízení vánoční fotografie.

Vánoce budou v hotelu Prague Marriott zakončeny velkolepou oslavou Nového roku 2024. Během večera vystoupí živá kapela i DJ, kteří zahrají známé diskotékové a party hity. Pro hosty bude připraven také velký taneční parket, kde to budou moci pořádně roztočit až do ranních hodin. O pobavení hostů se rovněž postará řada tanečních vystoupení, kreativní fotokoutek a také zábavná mikromagie.

Vstupenky jsou již v prodeji a zahrnují welcome drink, neomezenou konzumaci piva, vína, sektu, nealkoholických nápojů, včetně novoročního přípitku a večeře v podobě luxusní bufetové tabule, kde nebudou chybět ústřice, lahodné foie gras, tuňákový tatarák, humří brisque s koňakem nebo steaky z Josper grilu. Sladkou hvězdou večera bude espuma ze šampaňského s čerstvým ovocem, jedlými květy nebo pistáciový financier.

Více informací o sváteční nabídce pražského hotelu naleznete ZDE.

Ako môže vyzerať podujatie, kde sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? V piatok 10. a v sobotu 11. mája sa otvoria brány bratislavskej Novej Cvernovky, kde sa už po...
20 ostrovních restaurací bylo nově oceněno tzv. „Bibem“ za nabídku kvalitní a cenově výhodné kuchyně.
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot dostaly nové obaly, které lépe odrážejí to, jak značka přemýšlí o své kávě.
Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.