Plavba vašeho života, která nikdy nekončí, za necelé dva miliony korun

Plavba vašeho života, která nikdy nekončí, za necelé dva miliony korun

Redakce Redakce foto: se svolením Life at the sea cruises

Plavební společnost Společnost Life at Sea Cruises představila bezprecedentní nabídku: "plavba, která nikdy nekončí". Ta umožňuje cestujícím vydat se na nekonečnou cestu po celém světě za "pouhých" 1.800.000 Kč.

Mysleli jste si, že už jste viděli všechno, co se týče dovolené na otevřeném moři? Od největší výletní lodi na světě po největší nudistickou plavbu? Představení nové plavby, která nikdy nekončí, vás překvapí a jistě bude bojovat o titul nejpodivnější námořní cestovní dobrodružství. Life at Sea Cruises, která má začít letos v listopadu, se již dostala na titulní stránky novin, protože vytyčila kurz pro vůbec první tříletou plavbu kolem světa, na kterou mohou cestující naskočit v kterémkoli bodě neustále se měnící trasy.

Nyní však oznámili, že tuto plavbu prodlužují na dobu neurčitou a ve čtvrtém kvartálu tohoto roku představí nové významné destinace. Mezi ně patří tajemný Velikonoční ostrov, opulentní Dubaj a mystická Indie. Life at Sea Cruises tvrdí, že jejich produkt je především flexibilní. V zahajovacím roce bude k dispozici sedm možných výchozích míst, což cestujícím nabízí výběr podle jejich preferencí. Ať už toužíte po pulzující energii Istanbulu, kulturním kouzlu Barcelony, tropickém ráji Baham nebo karnevalovém duchu Ria de Janeira, vaše dobrodružství začne tam, kde si přejete.

Kapacita a vybavení

Loď má kapacitu až 1.400 cestujících, Life at Sea Cruises se však snaží udržet 85% obsazenost. To zajišťuje intimní a pohodlný zážitek pro všechny cestující na palubě a zabraňuje pocitu přeplněnosti, který může příliš často způsobit, že plavby působí trochu klaustrofobicky. Nejde však jen o cestu, ale i o zážitky. Výletní loď zavádí jedinečný program "potápění kolem světa", který je doplněn o potápěčskou prodejnu na palubě a možnosti získání potápěčské licence. Zajímáte se o ochranu moří? Během plavby se můžete zapojit do iniciativ na čištění oceánů a do úsilí o šíření korálů.

Dostupný luxus?

Life At Sea tvrdí, že jedním z nejpřitažlivějších aspektů této mimořádné plavby je její cenová dostupnost. Ačkoli vstupenky zahrnují zdravotní péči na palubě, příliš to nepomáhá popřít skutečnost, že podle jejich vlastních webových stránek začínají na "necelých dvou milionech korun na osobu". Sólo cestující si k tomu musí připlatit dalších 85 %. I když se to může zdát drahé, generální ředitelka Kendra Holmesová tvrdí, že někteří lidé byli tak dychtiví dostat se na palubu, že prodali své domy jako prostředek k získání peněz a odhodlání žít na moři. V rozhovoru pro Entrepreneur řekla toto: "Jakmile byla nabídka v květnu zveřejněna, objevila se spousta lidí, kteří chtěli jet, ale listopad byl příliš brzy na to, aby prodali své domy, plánovali a zabalili si na zbytek života."

Cesta plná překvapení

Plavba se neobešla bez problémů. Změna ve vedení a právní spor během vývoje projektu zpočátku způsobily zmatek. Zdá se však, že kouzlo "plavby, která nikdy nekončí" bylo příliš přesvědčivé, než aby mu bylo možné odolat. Nyní, když jsou právní problémy zažehnány, počet rezervací prudce vzrostl, což překonalo původní odhady a z této prodloužené plavby se stala velmi vyhledávaná možnost pro ty, kteří hledají dlouhodobé dobrodružství nebo šanci uniknout suchozemskému životu jednou provždy.

Zdroj: lifeatseacruises

Ako môže vyzerať podujatie, kde sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? V piatok 10. a v sobotu 11. mája sa otvoria brány bratislavskej Novej Cvernovky, kde sa už po...
20 ostrovních restaurací bylo nově oceněno tzv. „Bibem“ za nabídku kvalitní a cenově výhodné kuchyně.
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot dostaly nové obaly, které lépe odrážejí to, jak značka přemýšlí o své kávě.
Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.