Delta zavádí nové plant-based palubní menu. Můžete mít Impossible Burger nebo třeba Impossible Meatballs

Delta zavádí nové plant-based palubní menu. Můžete mít Impossible Burger nebo třeba Impossible Meatballs

Redakce Redakce foto: se svolením společnosti Delta

Speciální menu Delta zavedla jenom na vybraných letech. Také se k němu nedostane každý pasažér…

Dopravce navázal spolupráci se společnostmi Impossible Foods a Black Sheep Foods. Díky této spolupráci nabízí cestujícím první třídy a třídy Delta One na vybraných trasách, delších než 900 mil, řadu pokrmů výhradně na rostlinné bázi.

Nabídka zahrnuje:

Impossible Burger se zeleným chilli kořením, karamelizovaným cibulovým čatní a sýrem Manchego.

Talíř teplé sezonní zeleniny, kde si pochutnáte třeba na čerstvé brokolici, pečených žampionech, grilované mrkvi, grilované červené cibuli a pečených cherry rajčátkách, podávaný s izraelským kuskusem ovoněném bylinkami a citronovým bylinkovým máslem.

Jehněčí plant-based masové kuličky od společnosti Black Sheep Foods podávané s rýží a fetou (po omezenou dobu k dostání na vybraných letech ze San Francisca).

Impossible Meatballs s orzo rizotem, pesto krémem, špenátem a pečenými rajčaty (k dispozici na vybraných letech z newyorských letišť JFK a LGA).

Smažené květákové placky z rýžového květáku, rapini a parmazánu se podávají s krémovým pestem orzo, pečenými rajčaty a opraženými lískovými oříšky (k dispozici na vybraných letech ze Seattlu).

„Plant-based masa, jako je Impossible Burger, jsou nejen chutná, ale často také šetrnější k životnímu prostředí, protože se na jejich výrobu spotřebuje mnohem méně energie a vody. Tyto nové možnosti jsou jednou ze součástí širšího poslání společnosti Delta podporovat cestování zaměřené na zdravý lifestyle," uvedla k novému menu Kristen Manion Taylorová, viceprezidentka pro palubní služby společnosti Delta.

Zdroj: delta.com

Tři, dvě i jedna hvězda se odevzdávaly před několika málo dny u příležitosti udílení prestižních ocenění Michelin Guide ve Francii. Nechyběly ani zelené hvězdy, které restaurace dostávají za...
Špičkovou gastronomickou událost, evropské finále Bocuse d´Or, která se konalo 19. a 20. března v norském Trondheimu, zakončilo vyhlášení deseti nejlepších postupujících evropských týmů, mezi které...
Hit posledních let - všemi milovaný medvědí česnek se v nejbližších dnech vrátí na menu populární pražské La Verandy. Jak bude vypadat menu?
Přihlásit se je možné až do 20. března 2024. Národní finále se uskuteční 14. dubna a na vítěze pak čeká pozvánka na mezinárodní kolo v Portu i s letenkou a ubytováním. To se uskuteční mezi 19. a 22....
Hotel Hilton Prague tak ukazuje, že i prestižní hotely mohou být součástí pozitivních a udržitelných trendů v gastronomii.
Nová ochucená Becherovka je založena na perfektně vyvážené kombinaci šťavnatého pomeranče se špetkou štiplavého zázvoru a jemnou chutí bylin. Nižší procento alkoholu z likéru dělá perfektní volbu...
Šéfkuchař restaurace The Artisan v pražského hotelu Marriott obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“ v kategorii Marriott Premium Hotels. Toto významné ocenění získal na nedávné konferenci EMEA...
Dohoda umožní skupině Accor převzít řízení hotelu The Mozart Prague. Po rozsáhlé renovaci se vyhlášený hotel The Mozart Prague připojí k prestižní značce Sofitel Legend.
Exkurzi ve špičkové chicagské restauraci měli možnost zažít studenti třídy Commercial Foods.