Jaké bublinky si v létě dopřát?

Jaké bublinky si v létě dopřát?

Redakce Redakce foto: se svolením Premier Wines & Spirits

Codorníu Cava Non Plus Ultra Reserva 2018 pochází z konce devatenáctého století, první degustátoři mohli tuto specialitu ochutnávat již od roku 1897. Jedná se dokonce o první víno z kategorie Brut Cava v historii. A jelikož se za ty roky stále těší velké oblibě, není divu, že patří mezi nejkvalitnější šumivá vína na světě.

Teplé letní dny jsou konečně tady, a jak si je lépe vychutnat než v příjemné společnosti? Ať už zamíříte ven s přáteli, s partnerem na romantickou večeři či si dopřejete chvilku o samotě v pohodlí domova, Codorníu Cava Non Plus Ultra Reserva 2018 je pro vás tím pravým společníkem.

Opalovací krém, bazén, kraťasy nebo třeba žabky. To vše jsou symboly horkého letního počasí, které je konečně tady. Užijte si tyto dny s oblíbenými bublinkami Cava z rodiny Codorníu, Non Plus Ultra Reserva 2018, a dopřejte si chvilku k vychutnání tohoto šumivého zážitku.

Ve vůni vás okouzlí lehké tóny zralých broskví a šťavnatých zelených jablíček odrůdy Granny Smith a na závěr vás překvapí nádech čerstvé máslové briošky. Chuť, jak tomu u vín z kategorie reserva bývá, je elegantní, vyvážená s velmi jemným perlením.

Tyto bublinky si nejlépe užijete vychlazené na příjemných 5-7 °C, jedná se proto o dokonalou partii pro nadcházející teplé období.

Codorníu Cava Non Plus Ultra Reserva 2018 můžete pořídit na webových stránkách společnosti Premier Wines & Spirits za 440 Kč v 0,75l balení.

Zdroj: Tisková zpráva Premier Wines & Spirits

Ako môže vyzerať podujatie, kde sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? V piatok 10. a v sobotu 11. mája sa otvoria brány bratislavskej Novej Cvernovky, kde sa už po...
20 ostrovních restaurací bylo nově oceněno tzv. „Bibem“ za nabídku kvalitní a cenově výhodné kuchyně.
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot dostaly nové obaly, které lépe odrážejí to, jak značka přemýšlí o své kávě.
Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.