Srpnová soutěž o 3 ginové sety: Fever-Tree tonic + gin Citadelle Jardin d´été

Srpnová soutěž o 3 ginové sety: Fever-Tree tonic + gin Citadelle Jardin d´été

Redakce Redakce foto: se svolením Ultra Premium Brands

Vyhrajte 3x balíček s ginem a toniky v hodnotě 1.000 korun!

Využijte šanci vyhrát! Prodlužte si ginové léto! Máme pro vás 3 balení, každé obsahuje láhev ginu Citadelle Jardin d'été, plus balení 4 + 4 kusy toniků Fever-Tree Mediterranean Tonic a Fever-Tree Indian Tonic.

Soutěžní otázka zní: Kdy se sbírají bezinky pro bezinkový tonic Fever-Tree Elderflower a proč zrovna v tuto dobu?

Úkol: Odpověď napište do formuláře níže.

Nápověda: Nápovědu najdete ve článku na našem webu.

Podmínky soutěže: Soutěž probíhá od 4. 8. 2022, 10:00 hod. do 9. 8. 2022, 23:59 hod., a každý soutěžící může soutěžit jenom jednou. 

Využijte šanci vyhrát! Nikka From the Barrel je naprosto jedinečná, chuťově bohatá whisky, která si právem získala renomé po celém světě. Vydejte se po stopách Masataky Taketsuruy, zakladatele...
Využijte šanci vyhrát. Tato tequila byla vyrobena v limitovaném množství na počest jejímu zakladateli a k 60. výročí založení palírny, kde se tequila Don Julio vyrábí.
Toto špičkové champagne Brut Réserve daleko přesahuje základní neročníková champagne vína a je považované za nejhodnotnější champagne napříč všemi kategoriemi. Set navíc obsahuje dvě elegantní...
Champagne Mumm Cordon Rouge je vlajkovou lodí značky G.H. Mumm. Jedná se o jiskrné šampaňské, které je vhodné jak pro oslavu úspěchu či vítězství, tak jako aperitiv.
Využijte šanci vyhrát! Master blender legendárního rumu Zacapa, Lorena Vasquez, při své nedávné návštěvě Česka zanechala pro milovníky rumu jeden dárek. Je jím krásná láhev rum Zacapa Centenario XO.
Využijte šanci vyhrát! Známý šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef konečně vydává svojí kuchařskou knihu. Představuje zde recepty tak, jak se připravují v jeho restauraci U Matěje sídlící na...
Vyhrajte pobyt pro dvě osoby na dvě noci s polopenzí a neomezeným vstupem do wellness v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Thermia Palace v Piešťanech.
Vyhrajte degustační dárkové balení původní české whisky zrající v dubových sudech z českého dřeva.
Vyhrajte dárkové balení Nikka Coffey Gin + Fever-Tree Indian Tonic Gift Box s prémiovým ginem a prvotřídním tonicem, tedy vším, co potřebujete pro přípravu vynikajícího koktejlu Gin & Tonic.

Přihlásit se k odběru newsletteru

Chcete dostávat pravidelně exkluzivní obsah přímo do vaší emailové schránky?
Odesláním formuláře souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.

Prosím, povolte javascriptu odeslat tento formulář