Patrik Havlíček je novým Executive Chefem pětihvězdičkového hotelu Khalidiya Palace by Rotana

Patrik Havlíček je novým Executive Chefem pětihvězdičkového hotelu Khalidiya Palace by Rotana

Redakce Redakce foto: se svolením Khalidiya Palace by Rotana

Hotel Khalidiya Palace by Rotana v Abú Dhabí jmenoval nového šéfkuchaře. Patrik Havlíček, který v Rotaně působí již sedm let, bude z pozice executive chefa nově řídit čtyři provozovny a také kuchyni, která připravuje pokrmy přímo pro pokoje luxusního hotelu.

Restauracemi, které budou nově spadat pod supervizi Patrika Havlíčka, jsou Kamoon s arabskou kuchyní, Horizon s mezinárodní celodenní kuchyní, lobby kavárna The Lounge a Sunset Bar u bazénu.

„Vaření je pro mě jedním z nejsilnějších obřadů života. Čím více toho umíte, tím více toho můžete vytvořit. A v kuchyni se fantazii meze nekladou," řekl šéfkuchař.

Před nástupem do Khalidiya Palace by Rotana pracoval Havlíček na stejné pozici v komplexu Rotana Capital Centre. V tomto komplexu se nachází Pearl Rotana, Arjaan Capital Centre a Centro Capital Centre.

Jednou z prvních rolí českého kuchaře ve Spojených arabských emirátech bylo působení v resortu Atlantis The Palm na pozici zástupce šéfkuchaře, kde zůstal jeden rok. Zde pracoval v rámci celodenního stravování a pro stravování na pokojích. Poté přešel do londýnského hotelu Hyatt Regency The Churchill a později se prostřednictvím společnosti Rotana vrátil na Blízký východ, kde pracoval v Kataru. V Dauhá působil téměř tři roky, poté prošel několika gastroprovozy v Turecku.

Zdroj: caterermiddleeast.com

Ako môže vyzerať podujatie, kde sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? V piatok 10. a v sobotu 11. mája sa otvoria brány bratislavskej Novej Cvernovky, kde sa už po...
20 ostrovních restaurací bylo nově oceněno tzv. „Bibem“ za nabídku kvalitní a cenově výhodné kuchyně.
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot dostaly nové obaly, které lépe odrážejí to, jak značka přemýšlí o své kávě.
Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.