Must have! domácího baru: Prémiové mixéry Fever-Tree v půllitrovém balení

Must have! domácího baru: Prémiové mixéry Fever-Tree v půllitrovém balení

Redakce Redakce foto: se svolením Ultra Premium Brands

Mixéry se řadí k základním kamenům každého baru, jsou totiž nedílnou součástí koktejlových hitů i léty ověřených klasik. A proto je vždy vybírejte poctivě a zaměřte se na kvalitu. Tu nabídne třeba značka Fever-Tree. Na jejich výrobu používá ty nejlepší suroviny z celého světa. Základní mixéry Indian Tonic, Mediterranean a Ginger Beer jsou navíc nově k dostání v 0,5l balení. Tedy v ideální velikosti pro váš domácí bar!

Mixéry jako základ

Ať už se rozhodnete pro přípravu oblíbené kombinace Gin & Tonic, drinku Dark'n Stormy, Platonic nebo třeba koktejlu Vodka mule, zaměřte se na výběr nejen prémiového alkoholu, ale i mixérů. Jejich úlohu není radno podcenit, a to zvlášť tehdy, tvoří-li podstatnou část drinku. Jejich kvalita je stěžejní pro výslednou chuť koktejlu a výběr toho nesprávného může skutečně zničit zážitek ze skvělého drinku. Při rozhodování se proto vždy držte hesla: „Když tři čtvrtiny vašeho drinku tvoří mixér, používejte ten nejlepší“.

Fever-Tree jako záruka kvality

Značka Fever-Tree nabízí 100 % přírodní mixéry, tudíž v nich nenajdete žádná umělá barviva, sladidla ani konzervanty. Portfolio nabídne široký výběr toniků, zázvorová piva, grepovou limonádu, ale i třeba colu – tedy vše, co pro domácí výbavu baru potřebujete.

Jejich mimořádnou kvalitu potvrzuje cíl majitelů Charlese Rollse a Tima Warrilowa vyrábět toniky z těch nejkvalitnějších ingrediencí. A na výběru si dali pečlivě záležet. Rozhodli se totiž vyrazit na patnáctiměsíční cestu po odlehlých částech světa s cílem najít ty nejlepší suroviny. Toniky tak obsahují například chinin z Konga, mexické hořké pomeranče, sicilské citrony či citronový tymián z francouzské Provence.

Na vysokou kvalitu mixérů poukazuje také hodnocení 50 nejlepších barů světa v žebříčku odborného časopisu Drinks International. Fever-Tree se umístila jako nejprodávanější i nejvíc trendy značka v kategorii toniků, a to již 9. rok v řadě.

fever tree nove baleni 2

NÁŠ TIP: Fever-tree v novém, větším balení

Chystáte narozeninovou oslavu, domácí večírek nebo rádi s přáteli grilujete na zahradě? Pak jistě oceníte půllitrové balení mixérů Fever-Tree Indian Tonic, Fever-Tree Medditerean a Fever-Tree Ginger Beer, které jsou ideální pro kombinaci s prémiovými giny, vodkami i rumy, a doma se vám rozhodně neztratí.

Fever-Tree Indian Tonic Water představuje dokonalé spojení jemných chutí, zejména ručně lisovaného oleje z mexických hořkých pomerančů, chininu nejvyšší kvality z Konga a pramenité vody. Jedná se o delikátní tonik s osvěžující chutí a vůní. Bude ideální ke všem prémiovým ginům a vodkám.

Osvěžující, květinový mixér Fever-Tree Mediterranean Tonic Water vznikl spojením esenciálních olejů z květin, ovoce a bylin z Provence a Sicílie s chininem nejvyšší kvality z Konga. Skvěle doplňuje citrusové či bylinné giny, hodí se i k vodkám.

Fever-Tree Ginger Beer obsahuje tři odlišné druhy zázvoru: z Pobřeží Slonoviny, Indie a Nigérie. Receptura se zakládá na používání samotných kořenů těchto druhů zázvoru, které se 24 hodin vaří ve vodě. A to s cílem dosáhnout vyšší intenzity chuťového zážitku. Na patře není sladký a má hluboký, dlouhotrvající charakter. Je neopomenutelnou součástí oblíbeného koktejlu Vodka Mule, ideálně v kombinaci se SKYY vodkou, nebo v drinku Rum & Ginger s rumem Plantation Grand Reserve.

Zdroj: Tisková zpráva Ultra Premium Brands

Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.
Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z Česka, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S. Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich...
Nepřehlédnutelná proměna obalů, v nichž káva míří za zákazníky, a také rozhodnutí podělit se o cenné know-how v unikátním online kurzu Kavárenská akademie. Právě tyto dárky provázejí aktuální 10....
Restaurace Triton zve na vzrušující cestu časem a v rámci jarního menu představuje s největší pravděpodobností první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence.