Kim Kardashian to ochutná za vás!

Kim Kardashian to ochutná za vás!

Redakce Redakce foto: vegnews.com

Hlavní konzultantka chutí – tak zní název nového jobu slavné celebrity. Značka veganského masa Beyond Meat snad ani nemohla udělat lepší marketingový krok.

Kim Kardashianová si do svého životopisu přidala nový titul. Je z ní hlavní konzultantka pro chutě ve společnosti Beyond Meat. Kardashian se dle všeho do stáje právě této značky veganského masa připojila, protože je fanouškem jejích výrobků i jejího poslání. V rámci své nové funkce bude Kardashianová firmě k dispozici se svými zkušenostmi s laděním chutí, dále se bude podílet se na kreativním obsahu Beyond Meat tak, aby pomohla značce změnit „nefunkční globální potravinový systém k lepšímu“.

Vzhledem ke svému vlivu si Kardashianová partnerství se značkami vybírá. Pro spolupráci se společností Beyond Meat se rozhodla proto, že její výrobky prý doma pravidelně používá již několik let. „Zaměřila jsem se ve svém jídelníčku na větší podíl rostlinné stravy a mohu vám říct, že Beyond Meat je můj absolutní favorit. Všechny jejich výrobky nejen úžasně chutnají, ale jsou i zdravé a tedy dobré pro mě a mou rodinu," uvedla Kardashianová ve svém prohlášení. „Moje děti jsou navíc doslova posedlé mým receptem na Beyond Beef taco, grilovaný Beyond Burger a Beyond Chicken Tenders jako rychlou svačinu."

V roce 2020 tato hvězda reality show umožnila sledujícím na Instagramu prohlídku své kuchyně. Už tehdy se předvedla s velkým výběrem výrobků od Beyond Meat. V loňském roce Kardashianová vedla svou první lekci vaření během druhého ročníku online festivalu své sestry Kourtney Kardashian Poosh Your Wellness, kde divákům ukázala, jak připravit své slavné veganské tacos, a to z ochuceného masa Beyond, veganského sýra Violife cheddar, zakysané smetany bez mléka, rajčat, cibule a avokáda, které se podávají v bezlepkových mandlových tortillách.

„Jak jistě moji fanoušci vědí, moje lednice a mrazák jsou plné výrobků Beyond Meat, a já jsem nadšená, že se mohu v kampani objevit právě jako hlavní poradce pro chutě. Chci lidi inspirovat k zařazení Beyond Meat do jejich jídelníčku," přiznala Kardashianová.

V rámci své nové role se tak nová poradkyně objeví v propagačním videu na sociálních sítích a bude kurátorovat exkluzivní nabídky, recepty, textový obsah a další informace prostřednictvím newsletteru společnosti Beyond Meat. Kardashianová je nejnovější velvyslankyní z řad celebrit, která se připojila k misi společnosti Beyond Meat, jejímž cílem je vytvořit lepší globální potravinový systém. Mezi další ambasadory patří komik Kevin Hart, hiphopová legenda Snoop Dogg, herec Leonardo DiCaprio, hvězda sociálních médií Liza Koshy, skupina sportovců ze všech odvětví profesionálního sportů a to včetně basketbalové hvězdy Chrise Paula, snowboardového šampiona Shauna Whitea a hvězdy NFL DeAndre Hopkinse.

Cesta Kim Kardashian k rostlinné stravě

Kardashianová zahájila svou rostlinnou cestu v roce 2019, když se rozhodla přestat jíst v rámci domácí stravy živočišné produkty. Současně sama sobě dovolila nevegetariánská jídla pouze, když jedla venku. V lednu loňského roku se tato hvězda televizní reality show a podnikatelská magnátka na určitou dobu vrátila kompletně k rostlinné stravě.

„Poslání společnosti Beyond Meat mě osobně velmi inspirovalo. Je mi blízké, že nejenže připravují rostlinnou stravu chutnou a dostupnou, ale navíc tak činí způsobem, který prospívá lidem i planetě," uvedla Kardashianová. „Je povzbuzující vědět, že malé změny, které dělám pro svou rodinu, jako je například zařazení většího množství čistě rostlinných produktů do našich jídel, mohou mít tak velký dopad."

A když zrovna nepřipravuje Beyond Meat tacos, Kardashianová ochutnává žádané veganské produkty, jako je KitKat V. Zatímco veganská verze této ikonické tyčinky je k dostání pouze v zámoří, Kardashianová dostala v loňském roce speciální dodávku "KimKatů" a stala se tak jedním z prvních lidí na území USA, kteří je mohli ochutnat.

Zdroj: vegnews.com

Inovátor v oblasti steaků z kultivovaného hovězího masa, společnost Aleph Farms, rozšiřuje svou produktovou řadu o unikátní platformu pro výrobu kolagenu na buněčné bázi. Patentovaný kultivovaný...
Když Jim Anderson a jeho žena Samantha otevřeli v Essexu veganskou restauraci Oak Tree, hrdě se chlubili jejím rostlinným menu. Teď už ne. Slovo na "V" se stalo takovým terčem nadávek, že ho ze...
Kebab po vegansku. Firmy The Vegetarian Butcher a Düzgün Food Group uvedli na trh první špíz na kebab vyrobený čistě na rostlinné bázi. Je určený především pro gastro.
Projev na udílení Oscarů i investice do veganských produktů. Zde je 10 způsobů, jak Leonardo DiCaprio každý den zachraňuje planetu.
Když Veronica Fil poprvé ochutnala sýr z květáku a konopí, který vytvořil její manžel, šéfkuchař Shaun Quade, řekla: „Uvědomuješ si, co jsi udělal? Tohle by mohlo být obrovské.“ Měla pravdu....
Za poslední dobu vzniklo ve světě šest nových veganských restaurací, které zkoumají různé druhy kuchyně a nabízejí zajímavé pokrmy s použitím zeleniny a alternativních bílkovin v dosud nepoužívané...
Konečně i v mainstreamové televizi používají populární kuchaři to slovo na "V". A ne - nejde o vegetariány. Připravili jsme pro vás 10 nejzajímavějších veganských momentů z pořadů o vaření na Food...
Před koncem loňského roku uvedl výrobce rostlinného masa Hello Plant Foods na trh ve Španělsku "Hyper-Realistic" foie gras, veganskou alternativu foie gras, Hello Fuah. Úspěch byl nečekaně obrovský.
Domovský stadion fotbalového týmu Atlético Madrid (Civitas Metropolitano) v zápase proti FC Barcelona nabídl 100% rostlinné menu a tvrdí, že je prvním stadionem v kontinentální Evropě, který nabízí...