Moët & Chandon uvádí speciální dárkovou edici „Specially Yours“

Moët & Chandon uvádí speciální dárkovou edici „Specially Yours“

Redakce Redakce foto: se svolenim Möet Hennessy

Šampaňský dům Moët & Chandon představuje u příležitosti oslav sv. Valentýna speciální dárkovou edici. Ikonické lahve Moët & Chandon Impérial a Moët & Chandon Rosé jsou uloženy ve speciálním dárkovém boxu se vzkazem, dokazujícím vztah k obdarovávanému.

Moët & Chandon je již více než 275 let značkou šampaňského, která zpestřuje oslavy důležitých životních okamžiků i největších událostí. Šampaňský dům je uznáván pro svou velkolepost a velkorysost v umění oslav, známou jako „savoir-fête“. Od roku 1891, kdy byly první štítky lahví personalizované, nabízí Moët & Chandon svým klientům možnost, aby jejich zážitky s šampaňským byly vždy exkluzivní a osobní.

Šampaňský dům Moët & Chandon i na sv. Valentýna přichází s dárkovou edicí Specially Yours. Na výběr je 6 variant přání, které tak můžete obdarované osobě prostřednictvím krabičky předat. Darujte dokonalý dárek z Francie, který prozáří vaše společné chvíle plné lásky. 

Živost, velkorysost a svůdnost Moët & Chandon Brut Imperial 

Moët Impérial je ikonické šampaňské víno domu Moët & Chandon, které od svého vzniku v roce 1869 ztělesňuje jedinečný styl Moët & Chandon. Styl, který se vyznačuje zářivě ovocných charakterem, svůdnou chutí a elegantní vyzrálostí. Jeho chuť je navržena tak, aby odrážela bohatost a rozmanitost vinic regionu Champagne, a snoubí se v ní plnost Pinot Noir, vláčnost Meunier a jemnost a svěžest Chardonnay.

Spontánnost, zářivost a lákavost Moët & Chandon Rosé

Šampaňské víno Rosé Impérial je spontánní a zářivé šampaňské, které je okouzlujícím vyjádřením stylu Moët & Chandon, jenž přímo láká se nechat svést. Na první doušek zaujme svým aroma a chutí intenzivního červeného ovoce (lesní jahody, maliny a třešně) s lehkým pepřovým nádechem.

Zdroj: Tisková zpráva Möet-Hennessy

Již brzy 80ti letý béčkový herec Danny Trejo expanduje se svými populárními restauracemi do Evropy, první se usadila na Portobello Road v Londýně.
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.
Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z Česka, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S. Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich...
Nepřehlédnutelná proměna obalů, v nichž káva míří za zákazníky, a také rozhodnutí podělit se o cenné know-how v unikátním online kurzu Kavárenská akademie. Právě tyto dárky provázejí aktuální 10....
Restaurace Triton zve na vzrušující cestu časem a v rámci jarního menu představuje s největší pravděpodobností první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence.
Jeden z lídrů pražské barové scény Black Angel’s bar, který se nachází na legendární adrese na okraji Staroměstského náměstí, představuje gastronomickou novinku.
Řadu třinácti vín vybrala pro jeho zákazníky senior nákupčí společnosti BILLA a zároveň zkušená someliérka Eva Svobodová. Sol Vineus slaví od uvedení na trh úspěch, když za prvních 14 dní prodeje si...