Ready To Drink: Stock má nové míchané drinky v plechovkách

Ready To Drink: Stock má nové míchané drinky v plechovkách

Redakce Redakce foto: se svolením STOCK Plzeň-Božkov

Společnost Stock Plzeň-Božkov rozšiřuje na základě úspěchu z loňského roku své portfolio úspěšných předmíchaných drinků v plechovkách o tři novinky. Dvě na bázi Božkov Republica Exclusive White a jednu z klasického jalovcového ginu Dynybyl Gin Original.

Obě značky patří mezi lídry v kategoriích ginu a rumu, proto bylo vytvoření nových přírůstků právě z těchto oblíbených destilátů jasnou volbou. Kromě toho jsou novinky inspirovány také nejnovějšími trendy. Čeští spotřebitelé pijí nejraději míchané drinky na bázi ginu a rumu, přičemž zcela nejoblíbenější je právě Mojito, Cuba Libre a klasický Gin & Tonic. Novinky jsou tak přímo na míru ušité tomu, co mají Češi opravdu rádi.

Novinky vás kromě dokonale vyladěné chuti a praktického balení potěší i 6% obsahem alkoholu. Každá plechovka obsahuje přesnou recepturu těchto oblíbených míchaných drinků.

Prvorepublikové portfolio Božkov Republica Češi zkrátka milují. A není divu. Tyto vyladěné karibské rumy byly inspirovány první republikou a jejími hodnotami – elegancí, poctivostí a řemeslností. A protože je Božkov Republica jednou z nejúspěšnějších novinek posledních let, první dva nové předmíchané drinky vznikly právě na bázi bílého rumu Božkov Republica Exclusive White. Na výběr máte ze dvou oblíbených drinků – Božkov Republica Cuba Libre a Mojito. Odkryjte pocit svobody, který se ukrývá v novém nápoji Božkov Republica Cuba Libre. Tato novinka vás dostane svou elegantní kombinací bílého rumu a lahodného kolového nápoje s chutí limetky. A až si budete chtít vychutnat pravou chuť Karibiku, sáhněte po osvěžujícím Božkov Republica Mojito, který představuje lahodné spojení bílého rumu s limetkou a mátou.

Poslední novinkou je nesmrtelná klasika – gin s tonikem. Dynybyl Gin Original milují Češi již celé generace. Novinka Dynybyl Gin Original & Tonic přichází s moderní alternativou na tento nejpopulárnější míchaný drink světa. Zaujme vás dokonale vyváženým spojením klasického jalovcového ginu s kvalitním perlivým tonikem. Kromě toho v jeho chuti ucítíte jemný grepový nádech. Nový Dynybyl Gin Original & Tonic je zkrátka jako stvořený pro domácí večírky, setkání s přáteli nebo příjemné venkovní posezení.

„Při výrobě nových předmíchaných drinků v plechovkách jsme se inspirovali úspěchem našeho již existujícího portfolia RTD drinků, a také tím, co mají Češi nejraději. Tak vznikly tři osvěžující novinky na bázi dvou našich oblíbených značek Božkov Republica a Dynybyl. Na vývoji těchto unikátních receptur pracovala naše vývojová laboratoř intenzivně po dobu několika měsíců. Společně s marketingem a se spotřebiteli jsme vyladili nové receptury k dokonalosti. Během této cesty bylo potřeba připravit vyšší desítky vzorků, z nichž byly poté vybrány ty nejlepší. Abychom spotřebitelům zajistili nejlepší možnou kvalitu, používáme při tvorbě receptur jen osvědčené suroviny od našich zavedených dodavatelů a na vybraných tekutinách následně probíhají zátěžové a stabilitní testy. Nové nápoje jsou k dispozici ve 250ml balení, jsou naperleny oxidem uhličitým na příjemnou hladinu a nejlépe si je vychutnáte dobře vychlazené,“ dodává Petra Lišková, Master Blender společnosti Stock Plzeň-Božkov.

Kromě těchto tří novinek si můžete vychutnat také čtyři již zavedené předmíchané drinky, které byly na trh uvedeny v minulém roce. Zkuste třeba legendární Fernet Stock Bavorák Citrus, tuzemák Božkov Originál & Cola s limetkou, oblíbenou vodku Amundsen v kombinaci se sodou a bezinkovo-mátovou příchutí nebo třeba gin s borůvkovým nádechem Dynybyl Gin Violeta a s tonikem. Ať už máte chuť na cokoliv, 7 předmíchaných „ready-to-drink“ nápojů vám splní každé gurmánské přání.

Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.
Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z Česka, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S. Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich...
Nepřehlédnutelná proměna obalů, v nichž káva míří za zákazníky, a také rozhodnutí podělit se o cenné know-how v unikátním online kurzu Kavárenská akademie. Právě tyto dárky provázejí aktuální 10....
Restaurace Triton zve na vzrušující cestu časem a v rámci jarního menu představuje s největší pravděpodobností první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence.