Waitographer – Hilton trénuje své číšníky, aby pořídili hostům dokonalé foto

Waitographer – Hilton trénuje své číšníky, aby pořídili hostům dokonalé foto

Redakce Redakce foto: se svolením Hilton Hotels

Palec na objektivu, špatné osvětlení nebo prostě jen špatný úhel - pořízení dokonalého snímku během jídla často nedopadne dobře. Společnost Hilton se snaží problém nešikovného fotografování vyřešit tím, že svým číšníkům poskytne profesionální fotografické školení.

Nový program hotelové sítě nese název Waitographer. Hilton si zaplatil špičkového fotografa z Blízkého východu Rogera Moukarzela, aby proškolil zaměstnance hotelu Hilton na „náročném workshopu, který zdokonalí jejich fotografické dovednosti", uvádí se v tiskovém prohlášení. Po absolvování workshopu obdrží zaměstnanci certifikát a odznak, který budou nosit, aby hosté mohli tyto vyškolené číšníky identifikovat.

Podpoříme sebevědomí číšníků

Podle vedoucích pracovníků známé hotelové sítě Hilton byla kampaň navržena s cílem zvýšit loajalitu ke značce a dodat zaměstnancům větší sebedůvěru.

„Všichni se rádi fotíme, když jsme s přáteli a rodinou, abychom zachytili vzpomínky, které si vytváříme," vysvětlil Gurmej Bahia, viceprezident pro marketing a loajalitu v mezinárodním oddělení společnosti Hilton. „V devíti případech z deseti však musíme vynechat jednu osobu, aby mohla vyfotit, pokoušíme se o selfie, což se ne vždy podaří, nebo požádáme číšníka či náhodného kolemjdoucího, aby nás vyfotil. Program Waitographer pomůže uchovat zážitky našich hostů v hotelu Hilton."

Emma Banksová, viceprezidentka pro strategii a rozvoj F&B pro Evropu, Střední východ a Afriku (EMEA) ve společnosti Hilton, dodala: „Program Waitographer nejen potvrzuje zaměření společnosti Hilton na posilování a zvyšování kvalifikace členů jejího týmu, ale také souvisí s naší ambicí vytvářet pro hosty během jejich pobytu normální lidské vazby," řekla. „Naši Waitografové jsou opravdu nadšeni, že mohou posloužit hostům a pořídit fotografie, které vytvoří vzpomínky, jež zůstanou navždy."

Zmíněný fotograf Moukarzel zatím proškolil 100 zaměstnanců Hiltonu a provozovatel slibuje, že program brzy rozšíří po celém světě.

Zdroj: caterermiddleeast.com

Ako môže vyzerať podujatie, kde sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? V piatok 10. a v sobotu 11. mája sa otvoria brány bratislavskej Novej Cvernovky, kde sa už po...
20 ostrovních restaurací bylo nově oceněno tzv. „Bibem“ za nabídku kvalitní a cenově výhodné kuchyně.
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot dostaly nové obaly, které lépe odrážejí to, jak značka přemýšlí o své kávě.
Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.