Společnost Voyager Space jmenovala Hilton oficiálním partnerem ubytování ve vesmíru

Společnost Voyager Space jmenovala Hilton oficiálním partnerem ubytování ve vesmíru

Redakce Redakce foto: se svolením Voyager Space

Společnosti Voyager a Hilton budou spolupracovat v oblasti architektury a designu při tvorbě vesmírné stanice Voyager, včetně společenských prostor, apartmánů pro hosty a ubikací pro astronauty.

Když se chystáte do vesmíru na delší dobu, Hilton a Voyager Space chtějí, abyste jako astronauti nebo vesmírní turisté věděli, že záleží na tom, kde se ubytujete. Společnost Voyager, globální lídr v oblasti výzkumu vesmíru, oznámila, že Hilton bude oficiálním hotelovým partnerem Starlabu, plánované volně létající komerční vesmírné stanice Voyager.

"Starlab bude víc než jen destinace, bude to zážitek, který bude díky vlivu inovací, odborných znalostí a globálního dosahu týmu Hiltonu nekonečně jedinečnější a umělečtější," řekl Dylan Taylor, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Voyager Space. "Společnosti Voyager a Hilton se intenzivně zaměřují na vytváření inovativních řešení pro budoucnost lidstva a toto partnerství otevírá nové dveře k tomu, co je možné pro průzkum a obývání vesmíru zaměřené na pohodlí."

 

Společnost Voyager a její provozní společnost Nanoracks získaly v roce 2021 od NASA 160 milionů dolarů na vesmírnou stanici Starlab, která má nahradit Mezinárodní vesmírnou stanici. Starlab má mít kapacitu pro nepřetržité ubytování až čtyř astronautů a má v ní být umístěn vědecký park George Washingtona Carvera, nejmodernější laboratorní systém a první vědecký park ve vesmíru. Starlab využívá zkušeností společností Voyager a Nanoracks, které již více než deset let řídí globální zákaznické a výzkumné operace na Mezinárodní vesmírné stanici.

"Hilton již více než sto let inovuje, aby zlepšil zážitky svých hostů, a je průkopníkem nových destinací pro cestování. Jsme nadšeni, že můžeme ve spolupráci s Voyagerem přinést tyto zkušenosti do Starlabu," řekl Chris Nassetta, prezident a generální ředitel společnosti Hilton. "Objevy ve vesmíru již po desetiletí pozitivně ovlivňují život na Zemi a nyní bude mít Hilton příležitost využít toto jedinečné prostředí ke zlepšení zážitků hostů všude tam, kam lidé cestují. Tato přelomová spolupráce podtrhuje naše hluboké odhodlání šířit světlo a teplo pohostinnosti a poskytovat přátelský a spolehlivý pobyt - ať už na zemi, nebo ve vesmíru."

Tento první podnik svého druhu staví na úspěchu společnosti Hilton na nových a rozvíjejících se trzích, na její bohaté historii spojené s vesmírem a na jejím celosvětovém vedoucím postavení v oblasti ubytování a pohostinství, kde přivítala více než tři miliardy hostů v portfoliu 18 značek zahrnujícím 7 000 nemovitostí ve 122 zemích a teritoriích. Ve spolupráci se společností Voyager přinese Hilton tento jedinečný rozsah a zaměření na zákazníka do společnosti Starlab, která bude i nadále sloužit každému cestujícímu při každé příležitosti k cestě.

Výzkumná a návrhářská práce, které se věnuje Starlab, by také mohla vést k pokrokům vedoucím k udržitelnosti a větší efektivitě pro budoucí majitele hotelů ve vesmíru i na Zemi. Stejně jako Hilton za svou více než stoletou historii, od vytvoření prvního centrálního rezervačního systému a prvního hotelu, který nabízel klimatizaci v pokoji až po zavedení technologie digitálního klíče a průkopnictví v oblasti potvrzených propojených pokojů, bude společnost i nadále určovat standardy v tomto odvětví - a nyní přenáší toto dědictví inovací mimo Zemi.

Díky nedávno spuštěné globální platformě Hilton. For the Stay., podpořenou reklamní kampaní "Záleží na tom, kde se ubytujete", přináší společnost také bohaté poznatky spotřebitelů, které dokazují, že pobyt je klíčovým prvkem, který může rozhodnout o každé cestě, dokonce i do vesmíru. Hilton přinese své renomované odborné znalosti a zkušenosti v oblasti pohostinství, aby podpořil návrh a vývoj apartmánů pro posádku na palubě Starlabu, a pomůže tak nově představit lidskou zkušenost ve vesmíru a zpříjemnit prodloužené pobyty.

Voyager a Hilton budou spolupracovat v oblasti architektury a designu s využitím prvotřídních odborníků společnosti Hilton v oblasti kreativního designu a inovací při vývoji sídla posádky Space Hospitality na palubě Starlabu, včetně společenských prostor, pohostinských apartmánů a spacích zařízení pro astronauty. Kromě toho se budou oba týmy snažit společně prozkoumat příležitosti pro dlouhodobější úsilí, včetně zkušeností astronautů z pozemního pobytu ve vesmíru, globálního společného marketingu a budování značky a dalších turistických, vzdělávacích a komerčních aktivit.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Voyager Space

Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.
Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z Česka, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S. Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich...
Nepřehlédnutelná proměna obalů, v nichž káva míří za zákazníky, a také rozhodnutí podělit se o cenné know-how v unikátním online kurzu Kavárenská akademie. Právě tyto dárky provázejí aktuální 10....
Restaurace Triton zve na vzrušující cestu časem a v rámci jarního menu představuje s největší pravděpodobností první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence.