Gloria & Tonic: Koktejl, který bude zážitkem pro vaše smysly

Gloria & Tonic: Koktejl, který bude zážitkem pro vaše smysly

Redakce Redakce foto: se svolením Ultra Premium Brands

Představte si hořkosladké tóny výběrové kávy v likéru Gloria v kombinaci s osvěžujícím charakterem prémiového Fever-Tree Indian Tonic, který vás pohltí v každém doušku. Nechte se unášet harmonií chutí a překvapte svou polovičku drinkem plným lásky, ve kterém se snoubí oříšková vůně s tóny vanilky a ovoce. Tohoto dokonalého snoubení se nebudete chtít vzdát!

Prvotřídní český likér Gloria se řadí do kategorie Single Origin Coffee Liqueur – to znamená, že je založen na unikátnosti jednoho druhu výběrové kávy z konkrétní oblasti. Nejde tedy o žádnou směs, nýbrž o výběrovou panamskou kávu Los Lajones, která se sklízí na farmě Graciana Cruze. Zrna se zpracovávají klasickou suchou metodou a každé z nich zachycuje jedinečný charakter této oblasti. V každém doušku ucítíte jemnou oříškovou vůni s tóny marcipánu, třešní, vanilky a čokolády. Počáteční lehce hořké kávové tóny se brzy střídají s ovocným nádechem manga a čokolády. Gloria je navíc dílem české výroby. A to od pražení v pražírně Doubleshot přes výrobu cold brew podle originální receptury Gloria Spirits až po finální blending s obilným destilátem v pražské palírně Garage22.

Překvapte svou polovičku na svátek všech zamilovaných koktejlem, který okouzlí všechny vaše smysly. Spojte hořkosladkou příchuť prvotřídního českého likéru s osvěžujícími tóny prémiového Fever-Tree Indian Tonic a užijte si dokonalou harmonii chutí!

Jak drink jednoduše namíchat?

Naplňte sklenici ledem a postupně dávkujte jednotlivé ingredience. Nejprve odměřte kávový likér, který následně doplníte tonikem. Na ozdobu a pro osvěžení použijte střik citronové kůry. Před pitím důkladně promíchejte.

Fever-Tree Indian Tonic zakoupíte v balení 0,2l za 32 Kč, Gloria Single Origin Coffee Liqueur – Panama 2023 zakoupíte za 640 Kč. Obě láhve naleznete ZDE.

Zdroj: Tisková zpráva Ultra Premium Brands.

Ako môže vyzerať podujatie, kde sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? V piatok 10. a v sobotu 11. mája sa otvoria brány bratislavskej Novej Cvernovky, kde sa už po...
20 ostrovních restaurací bylo nově oceněno tzv. „Bibem“ za nabídku kvalitní a cenově výhodné kuchyně.
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot dostaly nové obaly, které lépe odrážejí to, jak značka přemýšlí o své kávě.
Nadace Tales of The Cocktail v minulém týdnu představila bary zařazené do letošní Spirited Awards® 2024 Regional Top 10 Honorees. Vyhledávaný bratislavský bar opět dokázal, že patří mezi evropskou...
Už tento týden - 23. dubna máte jedinečnou příležitost ochutnat nejslavnější a pro mnohé i nejlepší vinařství apelace Cornas ze severní Rhony, Thierry Allemand. Ačkoliv Thierry Allemand je ve světě...
Pokiaľ milujete kávu, a radi objavujete jej chute a vône, poteší vás široká škála kávových vystavovateľov z celého Slovenska. Na koho sa môžete tešiť?
Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu,...
Cenu převzal ředitel nákupu makro ČR Jan Jindra, který stál u zrodu celého projektu. „České pole má za cíl rozvíjet pěstování a chov tradičních kvalitních produktů českého zemědělství a podporovat...
Skvělá volba pro přicházející teplé měsíce se výborně kombinuje s citronovou limonádou nebo tonikem a nabízí tak ideální základ pro osvěžující koktejly nadcházející sezóny.